El regidor Xavier Vinyoles ha estat escollit per la secció local d'Esquerra Republicana de Bescanó com a candidat per a les eleccions municipals del 2019. Vinyoles ha rebut el suport unànime de l'assemblea després de dur a terme un procés de primàries obertes a militants i simpatitzants.

Vinyoles es va mostrar ahir molt il·lusionat pel suport rebut i va detallar que encapçala «un equip que fa temps que treballa per a presentar al municipi les iniciatives i accions necessàries per preparar Bescanó pels reptes i necessitats del present i del futur».

«Una manera diferent de gestionar l'ajuntament és possible. Volem impulsar processos que permetin als veïns ser molt més a prop del seu ajuntament, participant activament en les decisions que es prenen i permetent-los proposar les mesures que consideren més necessàries», va dir.

Vinyoles és professor associat del departament d'enginyeria mecànica i de la construcció industrial a la niversitat de Girona i, a nivell polític, és regidor i portaveu d'ERC-AM a l'ajuntament de Bescanó i conseller comarcal del Gironès des del 2015.