Dipsalut i la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona han organitzat unes jornades sobre salut espiritual i el paper que aquesta té en l'estat de salut general i el benestar de les persones. Se celebraran els propers 12 i 13 d'abril a l'auditori Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de Girona.

En aquestes trobades s'hi abordaran aspectes com l'espiritualitat en l'àmbit personal i en el professional, com donar sentit al que fem, com pot ajudar-nos la salut espiritual en el dolor i el patiment, com pot influir en l'atenció al suïcidi, l'assetjament escolar, la violència de gènere o a la xenofòbia i formes de promoure la salut espiritual de la ciutadania.

Les jornades aniran a càrrec de Josep Lluís Bimbela, doctor en Psicologia, màster en Salut Pública i en Drogodependències, professor de la Escuela Andaluza de Salud Pública i director del Máster de Comunicació per la Salut i l'aprenentatge.

L'acte estarà conduït per Mariola Bernal, doctora en Antropologia de la Medicina, experta en Salud Mental e Immigració, investigadora en la Fundació Wassu-UAB, professora associada a la Universitat de Barcelona, professora col·laboradora en la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i docent, investigadora i consultora a la Escuela Andaluza de Salud Pública.

Com inscriure-s'hi

La participació a les jornades és oberta a totes aquelles persones interessades en la temàtica i, de manera molt especial, als professionals de l'àmbit de la salut i l'acció social.

La inscripció és gratuïta. Cal formalitzar-la a través del web www.dipsalut.cat, apartat Formació.