Des de les tres de la tarda d'ahir i fins a les 11 del matí d'avui, han sortit 295.753 vehicles de l'àrea d'influència de Barcelona, un 73.93% dels 400.000 previstos pel Servei Català de Trànsit (SCT) durant aquest període de Setmana Santa.

Aquest increment de la mobilitat en un dia d'operació sortida i que avui és festiu, Divendres Sant, està complicant la circulació en diversos punts de les comarques de Girona.

Per accedir a la Costa Brava hi ha hagut aturades a la C-35 i a la C-65 ambdues a Llagostera, i 3 km més a Cassà de la Selva; a l´ N-II 4 km Maçanet i 2 km a Vilamalla; a la carretera GI-600 a Blanes (4 km) i la C-63 amb 2 km a Lloret de Mar. També l´autopista C-32nord ha registrat 4 km de cues a Mataró i 2 km a Palafolls.

També hi ha hagut problemes a l'autopista AP-7, sobretot abans d'arribar a terres gironines. Però a la demarcació, segons Infoautopista ja hi hagut els primers problemes en sortides que donen accés a la costa. Per exemple, a la sortida 9A s'ha format un quilòmetre de retencions per anar a Lloret de Mar.