31 de març de 2018
31.03.2018

Masella allarga temporada d'esquí fins al pont de maig

El complex compta amb tots els remuntadors i pistes obertes per a aquesta Setmana Santa. La neu al Pirineu gironí es troba en bon estat

31.03.2018 | 01:22
Esquiadors, practicant l´esport blanc a les pistes d´esquí de Masella.

L'estació d'esquí de Masella allargarà la temporada fins al pont de l'1 de maig ja que les reserves de neu al complex són «excel·lents», segons han informat els responsables d'aquestes instal·lacions.

De fet, els gruixos d'aquesta setmana superen els 2,5 metres a la zona de la Tosa d'Alp i són d'1,1 metres a cotes baixes.

Des de l'estació han explicat que feia anys que no es registraven nevades com les d'aquest 2018 i han destacat que les precipitacions de l'inici de la primavera també els han estat beneficioses.

El complex, que ha arribat enguany al seu 50è aniversari, va obrir el passat 10 de novembre i serà el que oferirà la temporada més llarga del Pirineu.

De cara a Setmana Santa, compta amb tots els remuntadors i pistes obertes. Per altra banda, com ja van informar fa pocs dies, les estacions del Grup FGC allargaran la temporada d'esquí fins al segon cap de setmana d'abril.

En aquest sentit, es podrà esquiar a La Molina i Vallter 2000, ininterrompudament fins al 8 d'abril. A la Molina i Vallter 2000 amb tarifes especials. La Vall de Núria obrirà el cap de setmana i romandrà tancada entre setmana a partir del 2 d'abril i l'últim dia d'obertura serà el 8 d'abril. Enguany els esquiadors tenen molt bones condicions per disfrutar de la muntanya gironina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook