31 de març de 2018
31.03.2018

Quatre arrestats per robar 250 litres de gasoil d'un camió

Els fets van passar de matinada a la localitat de Vilablareix, a la zona del polígon industrial

31.03.2018 | 01:22

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones que acabaven de robar 250 litres de gasoil d'un camió a Vilablareix. Els fets van passar cap a dos quarts de tres de la matinada dimecres, al polígon industrial de Vilablareix, on una patrulla dels Mossos que estava fent tasques de seguretat ciutadana va observar que dos vehicles que, en veure la presència policial, s'havien aturat en sec.

Els agents, en veure aquesta maniobra, van parar els dos cotxes i van identificar-ne els ocupants. Al primer vehicle hi anaven dos homes i a la part posterior del cotxe es van localitzar quatre garrafes de grans dimensions plenes de gasoil. Al segon cotxe hi viatjava un altre home i un menor, que també van ser identificats. Al maleter del turisme es va localitzar una altra garrafa plena de gasoil.

Els agents van observar que al mateix carrer hi havia un camió estacionat, sense tap al dipòsit de combustible i amb gasoil vessat pel terra. A més, al costat hi havia una garrafa molt similar a la que els Mossos van trobar dins dels cotxes. Per aquests motius els policies van detenir les quatre persones com a presumptes autores d'un robatori amb força. Els arrestats són tres homes d'entre 18 i 26 anys i un menor d'edat, tots de nacionalitat marroquina i veïns Salt.

Els detinguts majors d'edat, tots amb antecedents, passaran a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, quan siguin requerits. Pel que fa al menor, va ser lliurat als seus tutors legals i passarà a disposició de la fiscalia de menors quan sigui requerit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit