Dues ferides lleus i una cinquantena de veïns evacuats és el balanç d'un incendi d'un pis la nit del dissabte a Salt, segons van informar-ne els Bombers de la Generalitat.

L'avís del foc es va rebre uns deu minuts abans de les onze de dissabte passat al número 16 del passeig dels Països Catalans. Les flames es concentraven a la cuina d'un habitatge situat a la tercera planta en un bloc de sis pisos d'alçada, i la fumarada afectava tot l'edifici.

Aquesta circumstància va obligar les tres dotacions dels Bombers que treballaven en l'extinció de l'incendi a desallotjar preventivament els cinquanta veïns de tot l'immoble per una qüestió de seguretat.

A resultes de l'incendi, una dona de quaranta-tres anys -inquilina del pis sinistrat- va haver de ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per cremades lleus en una mà.

A més, una menor d'edat -que vivia en un dels pisos de la sisena planta- va resultar intoxicada molt lleu a conseqüència de la inhalació de fum i va ser traslladada a l'hospital Santa Caterina per fer-li una revisió.