Els equips d'emergència van suspendre indefinidament ahir la recerca del jove francès de 22 anys que el dimarts passat va caure per la borda d'un ferri de la companyia Grimaldi Lines,va caure per la borda d'un ferri de la companyia Grimaldi Lines, quan estava a unes quatre milles de la costa de Palamós.

Des d'aleshores Salvament Marítim, Bombers, Mossos i la Guàrdia Civil l'han estat buscant, però la falta d'indicis ha fet suspendre de manera indefinida la recerca. Els equips d'emergències l'havien reprès dissabte i per cinquè dia consecutiu, però degut a la mala mar a la zona, finalment només van treballar en la cerca efectius de Salvament Marítim -amb la Salvamar Sirius i l'helicòpter-, la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra.

Els fets es van produir pels volts de les quatre de la tarda de dimarts, quan l'home va caure al mar des del ferri Cruise Roma de Grimaldi Lines mentre navegava a unes quatre milles de la costa de Palamós. L'embarcació en el moment dels fets va fer diverses voltes a la zona per on hauria caigut el jove per tal d'intentar localitzar-lo, però aquesta primera recerca no va tenir resultat.