02 de abril de 2018
02.04.2018

Troben el cos sense vida d'una dona a Montagut i Oix, a l'Alta Garrotxa

Els primers indicis apunten que podria tractar-se de l´excursionista desapareguda el diumenge a la mateixa zona

03.04.2018 | 09:38
Troben el cos sense vida d'una dona a Montagut i Oix, a l'Alta Garrotxa

Els Bombers van trobar ahir a la tarda el cos sense vida d'una dona a la Font del Sant, prop de la localitat garrotxina de Montagut i Oix. Els equips de rescat han reprès la recerca a Montagut a les vuit del matí amb el grup muntanya dels Mossos, els efectius de seguretat ciutadana i investigació de la comissaria d'Olot i Bombers. El cos es troba en una zona de difícil accés. Una vegada recuperat el cos està previst traslladar-lo fins a l'heliport d'Olot. Mentrestant, continua la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort.

Tot indica que es podria tractar de l'excursionista desapareguda des de diumenge a la zona de Sadernes, la qual havien estat buscant els efectius de seguretat per terra, mar i aire. La dona –de 43 anys, nacionalitat russa i veïna de Girona– va ser vista per darrer cop quan va dir al seu acompanyant -–amb qui havia anat d´excursió– que anava a fer una volta i va sortir de la tenda de campanya on estàven. Fonts de la família expliquen que l´home, com que era aviat i estava cansat, no la va acompanyar i no va ser fins més tard que després de buscar-la sense èxit en va denunciar la desaparició.

El cap de guàrdia dels Bombers, Ferran Garcia, va explicar a l'ACN que la cinglera fa «més de trenta metres» i que no «s'hi podia arribar amb la grua».

El Cap de Guàrdia dels Bombers, Ferran Garcia, ha donat explicacions

Per això, el cadàver es recuperarà avui al matí. Abans del cos, el dispositiu de recerca ja havia trobat una motxilla vermella i un mocador de coll que pertanyien a la dona desapareguda des de diumenge. L'autòpsia, doncs, podrà determinar amb més exactitud la causa i les circumstàncies de la defunció i donar més llum als fets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook