03 de abril de 2018
03.04.2018

Tot sobre la formació i l'ocupació

Fira de Girona acollirà la setmana vinent la tretzena edició del saló ExpoJove, la mateixa setmana que s'obrirà la preinscripció per al curs vinent. Empreses explicaran les seves propostes en FP dual i s'entregarà una beca de productes tecnològics

04.04.2018 | 07:12
La darrera edició d´ExpoJove, celebrada a les instal·lacions de Fira de Girona l´any passat.

La mateixa setmana que el Departament d'Ensenyament obrirà el procés de preinscripció per al curs 2018-2019 –del 13 al 24 d'abril, pel que fa als nivells obligatoris–, Fira de Girona acollirà el tretzè Saló de la Formació, Ocupació i Emprenedoria ExpoJove, que oferirà una panoràmica de les possibilitats formatives i ocupacionals per als joves que ara es plantegen el futur. Això serà a partir de dimecres de la setmana que ve.

El programa inclou nombrosos expositors i xerrades adreçades tant a estudiants com a pares i tutors, que hi trobaran informació sobre cicles formatius, Formació Professional dual, graus universitaris, aprenentatge d'idiomes, sortides laborals, activitats de voluntariat, beques, estudis a l'estranger o emprenedoria, entre altres.


Estrena d'empreses


L'organització del Saló de la Formació, Ocupació i Emprenedoria de Giorna destaca la presència, per primer cop, d'empreses del sector de l'alimentació com Carrefour, Lidl i Mercadona que presentaran els seus projectes en Formació Dual i ofertes de feina per a joves que vulguin incorporar-se al mercat laboral.

D'altra banda, Media Markt entregarà la primera beca T3cno Jove, consistent en productes tecnològics; un projecte en el qual hi han participat 149 centres educatius gironins, amb alumnes de tercer i quart d'ESO.

A banda d'aquestes dues novetats, també ho són els continguts de tres sessions que enguany s'organitzen per primera vegada. Es tracta de la xerrada «Consells de seguretat digital per a pares i fills», programada pel 13 d'abril a les 6 de la tarda i que anirà a càrrec del pèrit judicial informàtic forense Bruno Pérez; «Enganxats a les pantalles», aquesta per al dia 14 a les 11 del matí, amb l'escriptor Pep Prieto i la periodista Elisabet Don; i, finalment, una sessió amb el DJ Dídac Tomàs, de Ràdio Flaixback, també el divendres, a les 12 del migdia a l'estand de l'escola de producció musical EUMES.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades