La Fira Comarcal de Primavera de Campllong manté les activitats més tracionals com són el 36è concurs morfològic de vaques de raça frisona i el 36è concurs de treball monogràfic de ramat i gos d'atura català, que tindran lloc diumenge al matí. Demà se celebrarà també el 12è concurs morfològic de burro català, el 24è trofeu d'Agility (prova puntuable per al campionat d'Espanya de la RSCE) i la tradicional tractorada de tractors antics, en què participen prop d'un centenar de tractors antics (de l'any 1965 enrere). També aplega molts participants el 21è concurs de paletes o el 13è concurs de maquinistes.

Altres propostes relacionades amb el món de l'agricultura i la ramaderia són les diverses exhibicions eqüestres, gimcana de cavalls, exhibició de treballs de pagès amb maquinària antiga, l'exhibició de «batre» (com es feia antigament amb maquinària antiga, tractors Lanz i construcció del paller) i el concurs social d' enganxe . Com a novetat d'enguany es duran a terme unes curses de mules per equips. El visitant també podrà participar al concurs de munyir a mà o «On cagarà la vaca?» que se celebrarà tant demà com diumenge. La parcel·la guanyadora serà aquella en la qual la vaca dipositi la seva primera tifa. El diumenge a la tarda hi haurà una exhibició de tallar troncs, a càrrec de Pau Llanos i Joan Mallarach que faran tall amb destral australiana, tall amb moto-serra, figures amb moto-serra i tall vertical amb destral.

També en les darreres edicions ha tingut molt bona acollida l'exhibició de bèlit, joc tradicional de carrer entre els Canallongs, l'equip de bèlit de Campllong i la Selecció Gironina de Bèlit. Serà demà a les 10 del matí.