Un traficant que duia 90 quilos d'haixix al maleter del cotxe va protagonitzar una persecució per l'autopista AP-7 des de la Jonquera fins a Girona. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a dos quarts de tres de la matinada de d'ahir que un vehicle, perseguit en calent per la Gendarmerie, circulava en sentit sud a gran velocitat. El suposat delinqüent anava sol al cotxe, des de territori francès. Un cop a Catalunya, i després de rebre l'avís, diverses patrulles dels Mossos es van afegir a la persecució, que va durar quilòmetres.

El traficant va conduir a gran velocitat, de forma temerària i posant en perill la seguretat del trànsit. En veure's perseguit per la policia, el conductor va abandonar l'autopista a la sortida 4, a l'altura de Figueres. Ho va fer trencant la barrera del peatge. Aleshores, va enllaçar amb la carretera N-II i va continuar la fugida fins a Girona.

A la ciutat, la Policia Municipal de Girona es va sumar a la persecució. Quan el conductor va arribar a la frontissa del Güell, a l'altura del Pont del Dimoni, es va estampar contra un semàfor i un senyal de trànsit. El cotxe va quedar del tot inutilitzat i el sospitós va emprendre la fugida corrent.

Una patrulla de la Policia Municipal va aconseguir interceptar-lo i detenir-lo cap a les tres de la matinada. L'arrestat és de nacionalitat francesa i no consten antecedents. Li atribueixen un delicte contra la salut pública i contra la seguretat del trànsit per conducció temerària. Al maleter els agents van localitzar tres farcells amb 30 quilos d'haixix cadascun. Els Mossos van assumir la investigació i feien gestions amb la policia francesa per tancar l'atestat.