El jutge ha condemnat a 4 anys de presó el conductor begut, drogat i sense carnet que va matar una noia a Fornells de la Selva (Gironès) el gener del 2016. Després del judici, el titular del Penal 5 ha dictat sentència de viva veu, imposant també a Francisco Javier Medina la prohibició de posar-se al volant durant 6 anys.

A més, el jutge ha acordat enviar Medina a presó provisional sense fiança, ja que la sentència d'avui s'afegeix a dues altres condemnes que ja acumula l'acusat. L'última, precisament, per un altre accident -en aquest cas, a Sant Feliu de Guíxols- que Medina va tenir hores abans del sinistre mortal, i que va desfermar el debat sobre el paper del conductor substitut. Durant el judici d'aquest dilluns, l'acusat ha dit que no recordava "res" de l'accident mortal a Fornells, que va costar la vida a una noia de 25 anys.

Medina ha assegurat que, després que un amic el deixés a casa seva, i tot i que l'havia advertit de no tornar a conduir, va decidir agafar el cotxe perquè estava "obsessionat" per anar a l'hospital a veure el seu pare, a qui havien ingressat hores abans.