L´Ajuntament de Camprodon ha posat cartells de prohibit el bany a les basses de sota el pont dins del nucli urbà. El motiu de la prohibició ha estat el fet que són aigües insalubres, en les quals va a parar part del sanejament del poble.

Això no obstant segons veïns consultats, en els dies més calorosos d´estiu s´omplien de banyistes que quan eren avisats pels veïns del lloc on es remullaven i dels perills als quals exposaven la seva salut s´enfadaven.

Davant de la situació, va haver-hi veïns de Beget que van plantejar la situació a l´Ajuntament de Camprodon i aquest va decidir posar cartells de prohibit el bany. Són uns cartells verds amb el dibuix d´un banyista travessat per una ratlla vermella. Sota del dibuix hi ha la indicació escrita de: «prohibit banyar-se».

A més, segons ha explicat el regidor de nuclis Xavier Rigat, hi havia perill que algun banyista rellisqués i prengués mal. Ha precisat que la situació no s´ha donat, però que els veïns són conscients del perill.Els veïns consultats també han explicat que el bany està permès a les gorgues de fora del nucli urbà, on no arriben les aigües del sanejament. Han explicat que situades als afores de Beget hi ha tres grans basses de riu. Una d´elles la bassa del Correveu està adequada pel bany amb elements pensats pel descans i per evitar relliscades.

El bany és un dels atractius que exposen les cases de turisme rural, hostals i restaurants de la localitat. Beget que havia arribat a tenir més de 1.000 habitants ara en té 20 de censats. Això no obstant, en períodes de vacances torna i en caps de setmana torna a apropar-se al nombre d´habitants que havia tingut a finals del segle XIX.

El motiu és que hi ha molts establiments d´hostalatge i restauració i moltes cases de segona residència i de lloguers de vacances. El poble està format per cases de planta baixa de dues i tres plantes, de pedra i cobertes amb teulades de teula àrab. Les cases estan comunicades per carrers estrets i pavimentats amb còdols de riu. Hi ha carrers en pujada que formen esglaons.

Els atractius són el fet que el poble es conserva igual que segles enrere i que està envoltat d´atractius naturals com són les gorgues de les rieres i és un lloc ideal per organitzar excursions a l´Alta Garrotxa i a la part francesa dels Pirineus.