L'Aeroport de Girona-Costa Brava va tancar el mes de març amb un increment de passatgers del 14,2% en relació al mateix mes de 2017, segons dades facilitades pel gestor Aena. Això vol dir que en el tercer mes de l'any 72.884 persones van passar per la terminal de Vilobí d'Onyar. En l'acumulat del tercer trimestre el creixement és més moderat, del 7,8%. De gener a març van passar per l'aeròdrom 155.321 persones.

Menys operacions

Pel que fa a operacions, al març es van programar 926 aterratges i enlairaments, un 17% menys que el mateix mes de l'any anterior. En el global del primer trimestre de 2018 el descens en el nombre d'operacions és encara més pronunciat: n'hi va haver un 19,4% menys, 2.240 en conjunt.

A finals del mes passat l'aeroport va encetar la temporada d'estiu. La previsió d'Aena passa per acabar ofertant un 5% més de seients que en la temporada alta de 2017. Al febrer, el Ministeri de Foment va anunciar una inversió milionària per convertir l'aeroport de Girona en la quarta pista de Barcelona-El Prat.