L´estació de La Molina va tancar ahir la seva millor temporada de la història, tant pel que fa el nombre d´esquiadors com en els gruixos de neu acumulats.

L´estació d´esquí situada a Alp ha tancat la temporada superant els 350.000 visitants, xifres que superen el rècord de l´any passat de 331.000 forfets. La directora comercial de l´estació, Marta Viver, també recorda que enguany s´han celebrat els 75 anys de l´estació: «Ha estat un any fantàstic i tenint en compte que ja veníem d´una gran temporada, encara ens fa estar més orgullosos», assenyala. Un altre dels aspectes que va ajudar en aquest rècord ha estat el temps: les fortes nevades van deixar gruixos de neu per sobre dels dos metres.

Les altres principals estacions d´esquí gironines també van tancar ahir, encara que amb sensacions diferents. A la Vall de Núria també es valora prou bé la temporada. L´estació ha sabut mantenir el públic familiar i no tant centrat en els esports d'hivern. A més, també han tingut molts visitants de segones residències de pobles propers com Queralbs o la Vall de Ribes.

A Vallter 2000, en canvi, les sensacions no són tan bones. Aquesta estació ha viscut una temporada irregular i molt condicionada pel temps. A l'inici van patir per la falta de nevades i les altes temperatures. La situació geogràfica tampoc va ajudar, ja que van haver de tancar molts dies pel fort vent que bufava.