Goteres a la biblioteca de la Universitat de Girona (Universitat de GironaUdGAquesta és la imatge amb la que s'han trobat els alumnes aquest matí mentre estudiaven en aquest centre educatiu.

Les fortes pluges han fet posar galledes i palanganes en una àrea de l'equipament. Una situació que asseguren que no és el primer cop que passa i reclamen que se solucioni.

La institució per la seva banda, assegura que ha passat algun altre cop i com ha destacat la responsables de les biblioteques de la UdG, Àngels Merino, el Rectorat ha engegat un pla de xoc per acabar amb aquestes situacions en tots els edificis on passa.

Aquesta situació diu Merino es deu sobretot a què els campus està fes des del 1992 "i com passa amb les vivendes, tot envelleix i tota actuar amb els que ens trobem". I ressalta que només es generen aquestes situacions quan hi ha un episodi de pluges fortes com les d'avui.

Un alumnes d'Arquitectura que s'ha trobat amb els fets, explica que ja ha fet diverses queixes al llarg dels anys al respecte des que estudia al centre i que per ara, no s'ha solucionat. I lamenta que hagin d'estudiar amb filtracions.