13 de abril de 2018
13.04.2018

Riudaura ha aprovat el projecte de reforma de l'Escola Vella

L´edifici va deixar de fer servei el 2007, quan van obrir la nova

13.04.2018 | 11:55
Riudaura ha aprovat el projecte de reforma de l'Escola Vella

L´Ajuntament de Riudaura en el seu darrer ple va aprovar per unanimitat el projecte de reforma de l´escola vella. A l´inici del ple, l´alcalde David Jané (Fem Riudaura) va fer un resum del projecte i va indicar que el pressupost de la reforma és de 94.000 €.

Va explicar que la intenció és fer la reforma en 2 fases, per les quals preveuen demanar ajuts separats al Pla Únic d´Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya.

Jané ha concretat que el projecte preveu fer una sala de reunions a la part de darrere de la planta baixa. A la part de davant hi ha el consultori mèdic.

Ha assenyalat que preveuen adequar el pis superior. Posar-hi tancaments hermètics i adequar el terra, el sostre i les parets. Respecte a la destinació d´aquesta part ha indicat que encara no està decidida.

La reforma plantejada en el darrer ple serà la darrera part de la recuperació de l´edifici de la vella escola per utilitats públiques. L´edifici va deixar de fer servei el 2007, quan es va obrir la nova.

Des de llavors, l´Ajuntament hi ha arreglat la teulada i hi ha posat en servei un dispensari mèdic. Aquest darrer fet li ha permès suprimir el que tenia a l´Ajuntament i que provocava concentracions de veïns en un mateix edifici.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook