16 de abril de 2018
16.04.2018

Amplien l'escola de Santa Pau

L'Ajuntament calcula que les obres podrien començar a principis d'estiu

16.04.2018 | 14:41
Amplien l'escola de Santa Pau

El Departament d´Ensenyament preveu començar les obres d´ampliació de l´escola Joan Maragall de Santa Pau l´estiu vinent. L´engrandiment afectarà la zona d´educació i suposarà la creació de 3 aules per a P3, P4 i P5; un magatzem, una zona de psicomotricitat i un despatx per als mestres.

L´alcalde de Santa Pau, Josep Companys (ERC), ha apuntat que les obres van a càrrec del Departament d´Ensenyament de la Generalitat i estan valorades en uns 450.000 €. Fa pocs dies, tècnics del Departament d´Ensenyament, l´equip directiu de l´escola, i menbres de l´Ajuntament es van reunir per consensuar aspectes del projecte d´ampliació.

La previsió és que ben aviat el Departament inicii el procés concursal per l´adjudicació del projecte i les obres. La idea és que les obres grosses comencin a l´inici de l´estiu i que a partir del setembre hi hagi obres més petites que es puguin combinar amb la docència. La previsió és que l´ampliació estigui acabada a l´inici del 2019.

Construïda en els anys setanta i ampliada el 1998, segons l´alcalde, l´escola de Santa Pau ha quedat petita. Ha explicat que en 11 anys han doblat el nombre d´alumnes. Companys ha recordat que el 2007 l´escola tenia 75 alumnes, que ara en té 123 i que la previsió pel 2019 és tenir-ne 135. L´alcalde ha explicat que en els darrers temps ha anat a viure a la localitat matrimonis joves amb fills.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook