Una maleta de la qual tot apunta que va ser oblidada per una parella amb una filla en el moment en què perdia el tren ha provocat el tancament preventiu de l'estació de Ripoll, segons informen els Mossos d'Esquadra.

Les càmeres de vigilància mostren com la nena es deixa l'equipatge an l'andana i una persona que s'ha identificat com un familiar acaba de personar-se allà per reclamar-la.

Malgrat que les imatges apunten aquesta distracció, l'avís del cap d'estació als Mossos d'Esquadra després de trobar la maleta sense propietari ha obligat a activar el protocol en cas d'amenaça per explosiu.

L'avís a la policia s'ha produït cap a les 18:30, una mica més d'una hora després que les imatges mostrin com el matrimoni i la nena es deixen l'equipatge a l'andana, i, des d'aleshores, els trens paren uns quatre-cents metres abans d'arribar a l'estació.

Els Mossos confirmen en aquests moments la identitat del familiar que, avisat per la parella, s'ha personat per reclamar la propietat de la maleta i advertir que tot respon a un descuit.