Els estudiants dels cicles formatius de Disseny, Fusta i Moble de l'institut Josep Brugulat no paren de participar en concursos, l'últim, aquest divendres: la final estatal d'una competició de fusteria en la qual un alumne del centre banyolí, Ricardo Triviño, va representar Catalunya (tot i que no va aconseguir fer podi); el noi s'hi va classificar després de quedar segon, amb un premi d'un collador de la casa Hitachi, en el 26a edició del certamen celebrat el 16 de març a l'Escola Industrial de Sabadell.

La propera cita serà el Catskills que es disputarà del 5 al 7 de juny, en el qual participaran tres alumnes en les habilitats de fusteria, ebenistaria i fusteria d'estructures.

Abans, el 9 de març, es va celebrar la 17a edició del Concurs d'estudiants de Fusteria de Terrassa, en el qual van competir 17 alumnes de diferents instituts de Catalunya. El Josep Brugulat ho va fer amb tres joves i un d'ells, Pol Jaén, va guanyar 150 euros. Dies després, el 16 de març, el centre va participar, com cada any, en el concurs d'aprenents i estudiants de fusteria de Sabadell, on van concórrer 32 estudiants catalans.

El Brugulat recorda que les preinscripcions dels cicles de grau mitjà per al curs vinent es faran del 14 al 24 de maig i les de grau superior, del 29 de maig al 7 de juny (aquestes últimes telemàticament).