Més de 130 professionals de tot Catalunya han participat a la 54a Jornada de Serveis de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT), organitzada pel Servei Únic de COT de l'Hospital de Campdevànol, comarcal del Ripollès, i l'Hospital d'Olot, comarcal de la Garrotxa. La sessió, que va tenir lloc a Camprodon divendres passat compta amb una gran representació de centres catalans i d'Andorra, tant pel que fa als ponents de l'acte com al públic assistent.

La jornada es va dividir en dues sessions clíniques, en les quals es van donar a conèixer un total de 21 comunicacions de casos clínics, centrades en aspectes com fractures periprotèsiques o de ròtula, luxació de l'espatlla, complicacions en casos de galindons o infecció postquirúrgica, entre moltes altres. Hi van participar professionals de diversos hospitals de Catalunya i d'Andorra.

Segons va explicar el doctor Manel Vancells, cap del Servei Únic de COT de Campdevànol i Olot, «la sessió permet posar en valor la tasca que es fa en cirurgia ortopèdica i traumatologia als hospitals comarcals de Catalunya». A més, va afegir que «és un privilegi poder reunir professionals de tot el territori per posar-se al dia i compartir les inquietuds del sector». Durant la jornada, es va fer un dinar de treball i una reunió dels caps de servei.