El Ple del Consell Comarcal del Gironès posa fil a l'agulla a la segona edició del Young Talent i ha aprovat per unanimitat les bases reguladores després de l'èxit de la primera edició.

El Young Talent és un concurs de talents artístics per a joves del Gironès entre 15 i 29 anys, on cada participant té l'oportunitat de demostrar el seu talent artístic davant d'un jurat.

S'hi podrà participar individualment o en grup en diferents disciplines artístiques. Com a novetat aquest any hi haurà semifinals el dissabte 29 de setembre de les categories d'arts plàstiques i escriptura, a Vilablareix, i de les categories de dansa i arts visuals, a Fornells de la Selva. Dissabte 6 d'octubre serà el torn de la categoria de música a Sant Gregori i la categoria d'arts escèniques a Fornells de la Selva. La final del Young Talent Gironès se celebrarà el dissabte 20 d'octubre, al teatre El Casino de Llagostera, a partir de les 17 h. Aquell dia, els joves del Gironès podran demostrar el seu talent davant d'un jurat expert en el món artístic.