A la vora de 10.000 olotins, 9662, prodran començar a votar aquest dissabte, dia 5 de maig, la destinació de 100.000 € dels primeres pressupostos participatius d’Olot. Estan cridats a votar els veïns i veïnes de Batet, Bonavista, Les Fonts, Pequin i Sant Roc de 16 anys o més que estiguin empadronats a 28 de febrer de 2018.

Fins al diumenge, dia 20 de maig, podrant triar entre 15 propostes. La votació només es podrà fer de forma electrònica, però hi ha trobades programades a tots els barris perquè si hi ha algú que no està acostumat a la informàtica pugui votar.

Segons ha explicat, el regidor de Participació, Josep Maria Coma, la recuperació de camins, la posada en marxa d’espais de trobada, la renovació d’espais públics o la creació d’un gegant de barri són algunes de les 15 propostes dels pressupostos participatius d’Olot. Tot i que alguns dels projectes afecten només a un barri, bona part de les actuacions poden beneficiar els altres.

Per votar cal entrar a la pàgina web pressupostosparticipatius.olot.cat o bé a la de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat. Tothom podrà consultar les propostes. Això no obstant, a l’hora de votar només ho podran fer els veïns i les veïnes dels barris de Batet, Bonavista, Les Fonts, Pequin i Sant Roc.