Els Mossos han detingut quatre persones quan transportaven set bicicletes robades el mateix dia dins una furgoneta a la Vall de Bianya. Es tracta d´uns vehicles que havien estat sostrets a Foixà i que estan valorats en uns 5.000 euros. Gràcies a la col·laboració ciutadana els Mossos van poder retornar les bicicletes al seu legítim propietari.

Els arrestats per part dels Mossos són dos homes de 31 i 38 anys i dues dones de 25 i 30 anys, tots de nacionalitat romanesa i veïns de Sant Joan de les Abadesses i Malagón (Ciudad Real). Tots quatre van quedar detinguts com a presumptes autors d´un delicte de robatori amb força. Els fets es remunten a dimecres, quan els Mossos van tenir coneixement, gràcies a la col·laboració ciutadana, que unes persones estarien circulant amb una furgoneta en direcció nord per la N-260 després d´intentar manipular unes bicicletes a Sant Jaume de Llierca.

Després que el ciutadà informés que el vehicle circulava en direcció a Sant Salvador de Bianya, els agents el van interceptar i aturar a la cruïlla entre la N-260 i la C-153, i en van identificar els quatre ocupants, dos homes i dues dones. En l´escorcoll de la furgoneta els agents van trobar, a la zona de càrrega, set bicicletes de munta­nya, de les quals no van poder acreditar la seva lícita procedència. Els Mossos van fer gestions per comprovar l´origen de les bicicletes i van descobrir que acabaven de ser sostretes del magatzem d´una masia de Foixà el mateix dia.