08 de maig de 2018
08.05.2018

Línia oberta per denunciar les «imatges sexistes i denigrants» de la infermeria

El sindicat SATSE posa en marxa un paquet de deu accions durant els dos propers mesos per trencar estereotips sobre el col·lectiu

08.05.2018 | 11:33
El portaveu del sindicat SATSE a Girona, David Olivares, presentant la campanya per trencar estereotips del col·lectu

El sindicat SATSE ha posat en marxa una 'línia oberta' perquè els professionals del col·lectiu puguin denunciar "imatges sexistes i denigrants" de la infermeria a través del correu electrònic o de l'aplicació WhatsApp.

El col·lectiu vol acabar amb estereotips com els que serveixen per promocionar festes universitàries o disfresses de carnaval.

Aquesta és una de les deu mesures que estan impulsant arreu de l'Estat per trencar estereotips coincidint amb el Dia Mundial de la Infermeria.

"La campanya vol traslladar una imatge real i actual de les infermeres i infermers del nostre país", ha assegurat el portaveu del sindicat a Girona, David Olivares.

Una altra de les accions previstes és una recollida de firmes per demanar la constitució d'un Observatori de la Dona en l'àmbit sanitari que tingui capacitat d'actuar quan es difonguin "imatges i conductes sexistes".

Olivares ha lamentat que a vegades aquestes imatges provinguin, precisament, d'esdeveniments promoguts per estudiants d'infermeria i medicina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook