El Sindicat d´Estudiants, dijous, en contra de la sentència de «La Manada», que qualifiquen «d´escandalosa» i consideren que «se´n riu i menysprea una dona jove» que va ser agredida «brutalment per un grup de salvatges».

Com a mostra de protesta, el sindicat ha convocat manifestacions a Girona -a la plaça de l´1 Octubre de 2017-, Barcelona, Tarragona i Lleida a les 12 de migdia, al costat de la plataforma feminista Lliures i Combatives. L´objectiu és mostrar el rebuig a una justícia «patriarcal i masclista», tot exigint «l´expulsió immediata» de la judicatura dels jutges responsables de la sentència.

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC perquè no ha tingut en compte «el gruix del moviment estudiantil i els agents que treballen dia a dia en el sí dels centres educatius». El SEPC considera que «el moviment feminista, tal i com es va demostrar durant la vaga del 8M, ha de passar per formes d´organització conjuntes i col·lectives». El sindicat ha emès un comunicat, que ha publicat al seu web.