15 de maig de 2018
15.05.2018

6.000 persones faran una sardana a l'Estany de Banyoles de suport als presos

Serà el 30 de juny i es ballarà «Vent d'octubre», composada per a l'ocasió per Paco Viciana amb lletra de Josep Navarro Santaeulàlia, i «Somni» de Manel Saderra

15.05.2018 | 14:47
Membres de l´organització de la ´sardana per la llibertat´ amb l´escriptor Josep Navarro Santaeulàlia i el compositor Paco Viciana

Entitats sobiranistes del Pla de l'Estany, amb el suport del Foment de la Sardana, han convocat per al pròxim 30 de juny la 'sardana per la llibertat'.

Faran falta 6.000 persones per omplir els 25 trams repartits en els prop de 7.000 metres de perímetre. Amb aquesta iniciativa, els impulsors volen "tenyir amb el color de la llibertat" aquest indret emblemàtic, denunciar la "involució democràtica" que es viu a l'estat espanyol i donar suport als presos.

Els participants, que hauran de vestir de groc, es poden inscriure al web (www.sardanaperlallibertat.cat) a partir d'avui. L'acte serà a les vuit del vespre, coincidint amb l'Aplec de la Sardana.

El tram central comptarà amb familiars dels presos. Els assistents ballaran 'Vent d'octubre', composada per a l'ocasió per Paco Viciana amb lletra de Josep Navarro Santaeulàlia, i 'Somni' de Manel Saderra.

Els assistents, hauran de dur un transistor per sintonitzar amb Ràdio Banyoles

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook