15 de maig de 2018
15.05.2018

L'accés a La Molina per la GIV-4082, tallat fins divendres per unes obres

La Diputació millora el ferm i els vehicles es desvien per la GI-400 en direcció a Masella i per la collada de Toses (N-260)

15.05.2018 | 00:31

Les obres de millora del ferm d´un tram de sis quilòmetres de la carretera GIV-4082, que uneix Alp i La Molina, obliguen des d´ahir a tallar la via en tots dos sentits de la marxa. Està previst que els treballs, que tenen un pressupost de 517.370,89 euros, s´allarguin fins aquest divendres. Mentrestant, el trànsit rodat que vol accedir a la població cerdana s´ha de desviar provisionalment per la GI-400 en direcció a Masella. L´actuació, finançada per la Diputació de Girona, es va iniciar a principis d´aquest mes de maig amb les tasques prèvies al reasfaltat integral de la carretera, que s´ha començat a executar aquesta setmana.
Així, la corporació provincial, titular de la via, va decidir tirar endavant les obres poques setmanes després del tancament de les pistes d´esquí de La Molina, ja que la carretera és molt utilitzada a l´hivern per arribar a l´estació. Mentre durin els treballs de reasfaltat i repintat de la senyalització horitzontal de la GIV-4082, els vehicles són desviats en direcció a Masella per la GI-400 i també cap a la collada de Toses, a l´N-260. Aquesta actuació integral es duu a terme en un tram de sis quilòmetres i servirà per corregir les irregularitats que presentava el ferm de la via, en la qual s´hi va fer una actuació de caràcter superficial fa més de quatre anys, segons van indicar des de l´Ajuntament d´Alp.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook