Dolors Costa Martínez ha estat escollida presidenta del Patronat de l'Hospital de Campdevànol, l'òrgan de govern de la institució. Costa, qui era fins ara vicepresidenta del Patronat, agafa el relleu a Jaume Vilarrasa Batchelli, qui ha estat al capdavant d'aquest òrgan des del 2007. El nomenament va tenir lloc el 16 de maig, per a un mandat de 4 anys i que pot ser renovat fins a un període màxim de 12 anys. És la primera vegada en els gairebé 100 anys d'història de l'entitat que una dona ocuparà la presidència.

La designació de Dolors Costa, qui és actualment primera tinent d'alcalde i regidora de Barris, Serveis Generals, Comerç i Fires de Campdevànol, no és l'únic canvi al Patronat, hi ha hagut altres incorporacions i s'ha conformat un òrgan de govern paritari «per donar resposta a una demanda social justa i igualitària entre gèneres», destaquen des de la institució.

La nova presidenta va destacar la tasca de Vilarrassa i va destacar que li agafa el relleu amb intenció de treballar per mantenir l'excel-lència en l'atenció sanitària i social a la comarca del Ripollès.