Els trens de Rodalies van començar el dia amb retards per una avaria que es va localitzar entre les estacions de Caldes de Malavella i Maçanet de la Selva. A causa de l'incident, els combois van haver circular entre les cinc de la matinada i fins pels volts de les onze del matí per via única entre ambdós pobles de la comarca de la Selva. Això de retruc va causar demores d'uns 20 minuts a les línies R1 i RG1, segons fonts de Renfe.

Aquesta situació es va detectar amb el primer tren, pels volts de les cinc de la matinada en l'inici del servei. El problema rau en una avaria a la catenària, segons van informar fonts de l´operadora.

Els tècnics d'Adif van anar fins al lloc de l´avaria i van treballar per solucionar la situació de falta de subministrament elèctric entre ambdues estacions.

Pels volts de les onze, Rodalies va anunciar a través de les xarxes socials que ja s'havia solucionat l'avaria, tot i que malgrat haver-se arreglat es van mantenir petits retards. Cal dir, però, que gràcies a haver-se solucionat l´avaria els combois van poder començar a circular per les dues vies.