Una dona d'uns 60 anys ha mort aquesta tarda a causa d'una topada frontal entre un camió i dos turismes a l'N-II, a l'alçada de Fornells de la Selva. Tal com ha informat el Servei Català de Trànsit, el sinistre s'hauria produit al quilòmetre 710,5 en direcció Barcelona.

Els Mossos d´Esquadra han rebut l'avís a les tres de la tarda i s'han desplaçat fins al lloc dels fets amb sis dotacions. També hi han participat set dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i l´helicòpter medicalitzat del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM). La dona ha quedat atrapada a l'interior del seu vehicle i els Bombers l'han excarcerat, tot i que quan ha arribat l'ambulància la dona ja havia mort.

Segons les mateixes fonts del Servei Català de Trànsit, el camió s'ha incendiat en un primer moment però s'ha pogut extingir el foc ràpidament. El vehicle, que transportava formigó, ha quedat completament calcinat.

A causa de l'accident també s'ha vist afectada la circulació, que ha quedat tallada - sense pas alternatiu - des de les tres de la tarda fins a tres quarts de set del vespre.