La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Olot ha aprovat el projecte del local per a emprenedors ubicat a la botiga dels magatzems Guitart. La previsió és que estigui en servei a principis de l'any vinent i que serveixi per a 16 emprenedors.

L'equip d'arquitectes i enginyers Colomer-Rifà s'ha encarregat de la proposta de distribució dels 175 m2 de superfície que es convertiran en un espai de treball compartit, una sala de reunions i un petit rebedor que alhora esdevindrà també el lloc de reunió per a grups més reduïts.

Hi haurà espai per a un total de 16 emprenedors que estiguin disposats a compartir l'equipament i per tant els costos, i que sobretot valorin les possibilitats que els pot oferir la possibilitat d'establir col·laboracions amb altres professionals.

El projecte preveu mantenir la façana de l'antic comerç i redistribuir la planta baixa. La zona de venda de l'antic establiment es convertirà en l'espai de treball per als professionals, mentre que l'antic espai de serveis del comerç serà el que es transformarà més en una sala de reunions i un rebedor.

Les obres també preveuen la renovació de les instal·lacions d'aigua, llum, gas i sanejaments.