Dilluns vinent, 9 de juliol, s'iniciaran les obres per arranjar la pista de Llaers que pertany al terme municipal de Ripoll i millorar-ne l'accessibilitat.

Els treballs per formigonar la pista, que s'allargaran durant tres setmanes, comportaran talls al trànsit de vehicles els dies laborables, segons informen des de l'Ajuntament de Ripoll. La circulació, però, quedarà restablerta durant els caps de setmana que durin les obres.

Les obres han estat adjudicades a l'empresa Construccions Icart SL, per un cost de 46.428,51 euros, i es fan per tal de millorar l'accessibilitat i garantir la seguretat i condicions d'ús de les pistes forestals de Ripoll, assenyalen des del consistori.

Tres fases

Per tal de minimitzar les molèsties als veïns de la zona, les obres es dividiran en tres fases, una per setmana.

La primera, del 9 al 13 de juliol, serà el tram del coll de Beví. La setmana del 16 al 20 de juliol es faran tres trams compresos entre la riera de Vallfogona fins al mas la Serra. I, per acabar, la setmana del 23 al 27 de juliol s'arranjarà el tram d'accés a Sant Bernabé.

Amb l'objectiu d'informar s'estan col·locant cartells a l'accés de la pista tant des de la carretera de Vallfogona com des de l'accés de Santa Maria de Besora.