Més de 200 persones assistiran demà al sopar benèfic sobre malalties minoritàries «Cap nen sense diagnòstic» que organitza el Rotary Club Girona. La cita, que comptarà amb una ponència del conferenciant Víctor Küppers, recaptarà fons per a la unitat de neurologia pediàtrica de l'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron que treballa per tractar i millorar la qualitat de vida dels nens que pateixen aquestes malalties.

El sopar se celebrarà a les 9 del vespre a l'Hotel Carlemany de Girona i hi assistiran 220 persones, ja que ha completat tot l'aforament disponible.

El reconegut autor, professor i conferenciant Víctor Küppers oferirà una xerrada divulgativa sobre malalties minoritàries seguint les directrius de la seva filosofia vital basada en l'alegria i l'entusiasme. Finalment, al mateix Hotel Carlemany de Girona, els convidats podran gaudir del Gintònic Solidari.

La iniciativa compta amb el suport dels Ajuntament de Girona i Riudellots de la Selva, el BNI, l'AEEG i la col·laboració de més de vint entitats privades.