L´atenció de l´alumnat amb ceguesa i discapacitat visual greu continuarà gestionant-se el curs vinent en col·laboració amb l´ONCE, que aquest dijous ha signat la renovació del conveni que manté amb el Departament d´Ensenyament des de 1985.

Cent cinc alumnes de les comarques de Girona, més de 1.200 al conjunt de Catalunya, reben l´atenció de mestres de suport itinerants i de professionals específics, tal com està previst en l´acord. La seva tasca és donar suport al mestre o tutor d´aula, el centre educatiu, l´alumne i la seva família.

Subseus al territori

El Centre de Recursos Educatius (CRE) de l´ONCE a Catalunya, que també acull la seu del Servei Educatiu CREDV, integra els serveis, els equips, els programes i els recursos personals i materials específics de què disposen el Departament d´Ensenyament i l´ONCE. El seu àmbit d´intervenció és tot Catalunya, amb la central a Barcelona i subseus a Girona, Lleida, Tarragona i les Terres de l´Ebre. Sota les directrius de la Junta Rectora, el director del CRE ONCE Barcelona coordina i gestiona les funcions de tots els professionals, els diferents equips i les seves actuacions.