06 de juliol de 2018
06.07.2018

La Cuina de l'Empordanet rep el Premi d'Enoturisme

La conselleria reconeix així el compromís dels vint restaurants del col·lectiu a favor del territoria i els veïns

06.07.2018 | 00:24

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l'Empordanet, juntament amb el celler Abadal, de la denominació d'origen Pla de Bages, van ser guardonats amb els Premis d'enoturisme de Catalunya 2018. La consellera d'Empresa de la Generalitat, Àngels Chacón, va lliurar ahir a la nit aquests premis en el marc de la celebració de la 4a Nit de l'Enoturisme a Catalunya, organitzada pel departament d'Empresa i Coneixement al Castell del Remei, a la Noguera.

La Cuina de l'Empordanet, un col·lectiu gastronòmic que reuneix un ampli grup de professionals de la cuina i la restauració, ha estat el guanyador en la categoria d'allotjament i restauració, pel compromís dels 20 restaurants que formen part d'aquest col·lectiu a favor del territori i la població local.

En la categoria de cellers, Abadal ha estat reconeguda amb aquest guardó per la seva tasca dinamitzadora del territori i per ser un celler de referència pel seu impuls a iniciatives que vinculen la cultura i l'enoturisme. A la categoria d'experiències i innovació, ha estat premiada l'empresa Sapienstravel-Viemocions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook