Riells i Viabrea va celebrar dilluns l'acte de cloenda del Consell d'Infants Municipal (CIM) d'aquest curs. L'acte es va dur a terme a la sala de plens de l'Ajuntament i hi van assistir els membres del Consell d'Infants i els seus familiars juntament amb l'alcalde, Josep Maria Bagot, els regidors de govern i els grups de l'oposició.

El CIM està compost pels alumnes de 5è i 6è de primària de l'Escola El Bruc de Riells i durant aquest curs han treballat cinc sessions amb tots els membres de la classe durant les hores de tutoria i cinc sessions més entre els nou representants dels quatre cursos. Aquestes sessions de treball han estat centrades en les festes populars que se celebren al poble durant l'any.

Durant l'acte de cloenda, es va explicar com s'han desenvolupat les sessions fetes al CIM i es va fer una valoració molt positiva del projecte i dels seus participants. Més tard, una de les representants del CIM va fer entrega de la memòria amb tota la feina realitzada durant el curs a l'alcalde, qui va destacar la importància d'introduir els infants als principis democràtics de la deliberació i a fer-los sentir partícips de la política municipal.

L'acte també va servir per donar a conèixer el logotip guanyador que representarà el Consell d'Infants el curs vinent.