13 de juliol de 2018
13.07.2018

Enxampen una conductora a 209 km/h a l'AP-7 a Sant Julià de Ramis

Un control de Mossos d'Esquadra va detectar la veïna de Figueres i la va acabar denunciant

13.07.2018 | 01:22
El cotxe de la conductora circulant per l´autopista.

Els agents dels Mossos d'Esquadra van enxampar dimarts passat una veïna de Figueres que circulava a 209 quilòmetres per hora per l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Julià de Ramis. La dona, de 49 anys, i nacionalitat brasilera va ser denunciada com a presumpta autora d'una infracció de velocitat recollida al Reglament General de Circulació.

Els agents van detectar el vehicle en un control de velocitat que havien establert al quilòmetre 49,9 de l'autopista. Cap a la una del migdia, els Mossos van detectar un turisme que circulava a 209 km/h, en un tram limitat genèricament a 120 km/h.

Els agents van aturar el vehicle i van denunciar la conductora per una infracció administrativa que li podria comportar la retirada de 6 punts del permís de conduir i un cost econòmic de fins a 600 euros.

A Borrassà, també

Quatre dies abans, els Mossos van denunciar administrativament un home, de 29 anys i de nacionalitat francesa, com a presumpte autor d'una infracció de velocitat recollida al Reglament General de Circulació. El turisme circulava a 200 km/h, per un tram limitat genèricament a 120 km/h. El conductor va ser enxampat en un control de l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Borrassà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook