14 de juliol de 2018
14.07.2018

Campanya per prevenir el càncer de pell en diferents municipis gironins

L'AECC organitza diverses accions per als casals de Girona i en piscines de Maçanet i Vilafant

14.07.2018 | 01:10

L'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona engega una campanya preventiva contra el càncer de pell, una malaltia de la qual l'any passat es van detectar 1.294 casos. D'aquests casos de càncer de pell, 700 es van diagnosticar en homes i 594 en dones. Pràcticament tots, un 92,3% eren carcinomes i el 7,7% restant, melanomes.

Algunes de les accions de la campanya «No et cremis amb el sol! Protegeix-te!» tenen com a principals destinataris els 3.265 nois i noies que participen a les activitats d'estiu organitzats en els 45 casals municipals de la ciutat de Girona amb l'objectiu que es conscienciïn de la importància de reduir la sobreexposició solar.

Durant els propers dies, l'entitat d'ajuda als malalts de càncer de la demarcació desplegarà diverses accions informatives i solidàries en instal·lacions esportives d'arreu de les comarques gironines.

Les accions van començar ahir a la tarda amb una sessió d'aquazumba al GEIEG de Sant Ponç de Girona, mentre que avui a les 10 del matí hi haurà aquagym a la piscina municipal de Maçanet de la Selva.

També avui, però a les 5.30 de la tarda, l'AECC instal·larà una taula informativa a la Festa de l'Escuma que se celebrarà a l'Era de Can Gelada de Vilafant.

I properament, també està prevista una taula informativa a la piscina municipal a la Devesa de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook