14 de juliol de 2018
14.07.2018

Les Festes del Tura estrenen nova imatge i marxandatge

S'han creat samarretes, mocadors i bosses amb el logotip oficial de la celebració i referències a les figures de la faràndula olotina

14.07.2018 | 01:09
El gegant, la gegantessa o el cavallet són els protagonistes dels productes oficials.

Les Festes del Tura d'Olot tindran aquest any un logotip propi, una imatge creada per l'Àrea de Festes per identificar els diferents productes oficials relacionats amb la Festa Major olotina. Aquest any s'han fet samarretes, mocadors i bosses de les Festes del Tura i cada producte incorpora, a més del logotip oficial, una referència a la faràndula local. S'ha estampat la figura del gegant, la gegantessa, el cabeçut o el cavallet acompanyat d'un detall del seu vestuari perquè tothom pugui escollir la proposta que més li agradi. Tot aquest merxandatge es pot trobar a l'Oficina de Turisme d'Olot.

A més, el consistori i l'empresa Sant Aniol han tancat un acord i 100.000 ampolles d'aigua es dedicaran a la festa, amb el text «Per Festes del Tura, esperit de faràndula 7-11 de setembre de 2018» i un dibuix dels gegants, nans i cavallets de l'artista Àngel Rigall.

El director de Festes, Jordi Serrat, explica que «en aquests moments estem tancant les activitats, entre 140 i 150 actes», que començaran el dia 7 de setembre i duraran fins al dia 11.

Segons Serrat, «una de les figures que des de fa tres anys ens ajuden més són els col·laboradors als que volem fer una crida perquè s'apuntin».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook