El col·lectiu Psicopedagogia Reivindica, amb llicenciats en Psicologia, Pedagogia i Psicopedagogia titulats després de l'1 d'octubre del 2009 i perjudicats per un canvi legal que els fa cursar el màster de Secundària tot tenir una formació equiparable, reclama a Ensenyament i canviï una normativa que troba injusta.

Curiosament, el màxim responsable del Departament al qual adrecen les reivindicacions, el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ahir va indicar que li agrada una piulada de Psicopedagogia Reivindica en la qual manifestaven les seves demandes.

Recursos per a instituts gironins

El grup, organitzat fa mesos, afirma que «són molts els instituts de les comarques gironines on calen recursos professionals per donar suport a alumnat i professorat»; un suport que poden aportar.

El Col·legi de Pedagogs Col·legi de Pedagogsdona suport a les demandes d'aquest col·lectiu professional, que manté obertes les converses amb la Conselleria i que el 24 de juliol es reunirà amb responsables de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per demanar-los que facin el mateix; amb l'argument que molts professionals afectats van cursar la llicenciatura -ja desapareguda- en aquesta institució.