Les comarques gironines han registrat aquesta tarda un nou accident de trànsit, aquesta vegada a la C-65 a Llagostera, a pocs quilòmetres del sinistre viari que ha tingut lloc aquest matí a Vidreres i que ha acabat amb la vida de quatre dels cinc joves gironins que viatjaven en un dels vehicles accidentats.

En l'accident s'han vist implicats tres vehicles i la topada ha deixat a dues persones ferides greus. Una d'elles ha estat traslladada amb helicòpter a l'hospital Parc Taulí i l'altra en ambulància a l'hospital Josep Trueta de Girona. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i nou patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Segons ha explicat el Servei Català de Trànsit, la carretera ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa i s'estàn realitzant desviaments per l'interior de la població de Llagostera. Les retencions han provocat fins a set quilòmetres de cua pels dos costats, entre el punts quilomètric 17 i 10.