L'Ajuntament de Bescanó obrirà a partir del curs vinent una nova aula de P zero, ampliant així la seva línia educativa. D'aquesta manera, qualsevol veí podrà cursar tota la seva etapa educativa des de P zero fins a la universitat sense moure's de Bescanó. Aquesta actuació respon a la voluntat de l'equip de govern d'oferir un espai per als nadons de Bescanó i donar resposta a les necessitats de les famílies del municipi.

Segons Pere Lluís Garcia, alcalde de Bescanó, «l'obertura de la nova aula P zero és una demanda del municipi. El nostre grup portava aquest punt en el programa electoral i, per aquest motiu cada any ho hem ofertat». «Aquest és el primer any que ho podrem portar a terme», assenyala.

«Estem molt satisfets pel grau de demanda d'aquest servei municipal. Treballem per conèixer de primera mà les necessitats dels bescanonins i bescanonines, és per això que vam elaborar una enquesta a les famílies del poble per saber quina era la demanada», afegeix Garcia.

L'obertura de l'aula suposa una inversió econòmica, ja que es tracta d'un servei en funció de la demanda existent. La ràtio que marca la llei a les aules de P zero és d'un màxim de vuit alumnes amb dos educadors.