Un helicòpter medicalitzat va traslladar ahir al migdia a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona la dona que va quedar ferida en el xoc mortal a la C-63, on van perdre la vida quatre joves.

La dona, de nacionalitat alemanya i que anava al seient de l'acompanyant de la furgoneta, pateix lesions medul·lars, per la qual cosa dissabte passat al vespre els metges van decidir traslladar-la de centre hospitalari perquè a la Vall d'Hebron hi ha una unitat especialitzada en aquest tipus de lesions. El seu estat és molt greu amb pronòstic reservat.

D'altra banda, el cinquè jove que viatjava al cotxe continua ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat molt greu, després que ahir se l'intervingués d'urgència. L'accident va tenir lloc dissabte a les cinc de la matinada al quilòmetre 8,5 de la C-63, la carretera que uneix Vidreres amb Lloret de Mar, un tram que els Mossos d'Esquadra no consideren «un punt negre» de la xarxa viària catalana però admeten que té un traçat molt «sinuós».

Dissabte passat, en una roda de premsa posterior a l'accident, el cap de la comissaria general de Mobilitat dels Mossos, Vicenç Gasulla, va indicar que la hipòtesi més probable és que el cotxe en què anaven els cinc joves hagués agafat un revolt massa ràpid, envaint d'aquesta manera el carril contrari i provocant el xoc contra la furgoneta. A causa de l'impacte de accident, el conductor del turisme va sortir disparat del cotxe prop de 20 metres.

En aquest sinistre van perdre la vida tres nois i una noia, d'entre 21 i 29 anys, veïns de Sils, Vidreres i Salt.