Els Bombers van trobar ahir mort un veí de Sant Joan les Fonts que estava desaparegut des de dijous al vespre. L'home havia sortit a córrer però el seu pare va alertar els Mossos al cap de dues hores que no havia tornat a casa.

Cap a dos quarts de dotze de la nit, els Bombers que coordinaven el dispositiu de recerca van localitzar el cos sense vida de l'home en una zona forestal de la serra de Pineda, a uns tres quilòmetres del seu vehicle. La recerca es va fer per pistes forestals de Castellfollit de la Roca, Montagut i Oix i la Vall del Bac i finalment es va trobar el cos sense vida de l'home.

Abans però, segons fonts dels Bombers, un grup de voluntaris van trobar el cotxe del desaparegut a la zona del Coll de Carrera, cap a les onze de la nit. Al cap de poca estona, i a uns tres quilòmetres de distància, la dotació dels Bombers va trobar el cos del desaparegut en una pista forestal de la Riera de Carrera, a Montagut i Oix. El cos no presenta indicis de criminalitat i segons els Mossos d'Esquadra es tracta d'una mort de tipus natural.