L'Ajuntament de Santa Pau preveu posar en servei una pista d' skate a la zona esportiva. Es tracta d'un espai situat a l'entrada del poble des d'Olot, on hi ha el pavelló poliesportiu, el camp de futbol i les pistes de padel i de tenis. L'Ajuntament preveu fer un acte d'inauguració de la instal·lació.

L'alcalde, Pep Companys (ERC), en el darrer ple, va donar compte de l'arribada dels mòduls de la pista i del seu pròxim muntatge. La pista està valorada en uns 20.000 euros.

La instal·lació de la pista va ser motiu de debat entre la cap de l'oposició, Esther Badosa (PDeCAT), i l'alcalde, Pep Companys (ERC).

Badosa es va mostrar d'acord amb la pista però va posar en qüestió el fet que la zona esportiva està allunyada del nucli urbà. Va considerar que en cas d'accident la pista queda lluny del poble.

Companys va tenir en compte l'opinió de Badosa, però va justificar que la pràctica del patinatge és sorollosa i va indicar que la ubicació de la pista en una zona urbana podria ser l'origen de conflictes veïnals importants.

En un ple anterior, l'alcalde havia explicat que l'Ajuntament té la idea de potenciar la zona esportiva i convertir el camí que la connecta amb el poble en un passeig que afavoreixi la relació entre els veïns. «Perquè s'hi pugui passejar amb cotxes infantils i per millorar la salut», va dir.

Segons va dir, l'Ajuntament valora la possibilitat de fer-hi un parc infantil.