10 de agost de 2018
10.08.2018

Troben al Puig de l'Ofrena 4 joves perduts fent muntanyisme

El col·lectiu d'escoltes de Tarragona es va dividir en dos grups, un dels quals no va arribar al lloc de destí

10.08.2018 | 00:49

Els equips d'emergència van localitzar sans i estalvis els quatre adolescents d'entre 14 i 15 anys que s'havien perdut mentre feien muntanyisme entre el Pic de l'Ofrena i Riudaura. Des de les cinc de la tarda, un ampli dispositiu format per Bombers, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i Agents Rurals els estava buscant.

Els menors -tres nois i una noia- formaven part d'un grup d'escoltes de Tarragona que s'havia subdividit. Els dos monitors van anar per un camí i els quatre adolescents, per un altre. S'havien de trobar ahir al matí, però no va ser així. Els monitors van desfer el camí que haurien d'haver seguit per buscar-los, però al cap de les hores, com que no els trobaven, van donar l'avís. Després de buscar-los durant hores, els monitors van trucar al 112 per donar l'alerta.

Al final, els equips d'emergència els van localitzar pels voltants de les deu de la nit al Puig de l'Ofrena. Segons i els Bombers a través de Twitter, els adolescents estan «una mica nerviosos però amb bon estat de salut».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook