11 de agost de 2018
11.08.2018

Camprodon estrenarà una fira de galetes amb més de cent varietats

Productors artesans de les comarques de Girona participaran en la primera edició, el 8 i el 9 de setembre

11.08.2018 | 01:42
La imatge de la mostra.

Camprodon celebrarà la primera edició de la Fira de la galeta, un dels productes gastronòmics més rellevants de la Vall de Camprodon, que comptarà amb 100 varietats d'aquest producte i dolços, a més d'acollir una trentena d'activitats.

El certamen s'ha programat per als dies 8 i 9 de setembre i comptarà amb la participació de galeters artesans, tots de les comarques de Girona, que s'agruparan en quatre espais.

La fira es complementarà amb un programa d'animació i dinamització d'activitats familiars, que s'allargarà entre les 10 del matí i les 8 del vespre. La inauguració anirà a càrrec de l'actor i humorista Toni Albà.

Entre altres iniciatives, hi haurà una degustació de postres amb galetes a càrrec de Cuines de la Vall de Camprodon, tallers de globoflèxia, vermuts musicals i maridatges gimnaces, conferències, demostracions de cuina, concursos, espectacles de màgia i concerts.


Posar en valor el producte

El regidor de Turisme de Camprodon, Xavier Juncà, va comentar que «la fira servirà per celebrar un dels sobrenoms més populars que tenim, El poble de les galetes, i posar-ho en valor».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook