Els Bombers van haver d'atendre la matinada de divendres a dissabte incendis que van afectar diversos vehicles repartits en diferents punts de les comarques gironines: Roses, l'Escala, Ventalló i Palamós. En cap dels incendis va resultar ningú ferit.

El primer foc es va iniciar a les 22.16 hores a Ventalló, on un vehicle va cremar al carrer Muntanya Gran número 20. Fins aquest indret es van desplaçar diverses dotacions, que van poder apagar ràpidament les flames.

A les 00.52, les flames van afectar un cotxe que es trobava estacionat entre el port pesquer i el port esportiu de Palamós. A Roses, un altre incendi que va començar poc després, quan passaven quatre minuts de la una de la matinada, va cremar una moto i un contenidor situats al carrer Punta del Mig. El darrer dels incendis va tenir lloc a l'Escala. En aquest cas va caldre l'assistència de més efectius i la Policia Local, ja que es va produir a l'interior d'un establiment turístic. A les 3.42 hores va cremar-se una furgoneta i una tenda de campanya que es trobaven a l'interior del càmping Riells de l'Escala. Les flames no van afectar cap altra part de l'establiment i ningú va resultar ferit.