Un incendi a l'hotel Nieves Mar de l'Escala va obligar, per seguretat, a desallotjar-lo la nit de divendres a dissabte. El foc va començar a la bugaderia, des d'on el fum es va estendre per l'edifici. Cap persona va resultar ferida.

Els Bombers van rebre l'avís a les deu del vespre d'un incendi a la zona de la bugaderia de l'hotel. Set dotacions es van desplaçar fins a l'establiment, que està situat al passeig del Mar número 8. També hi van anar la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i els Serveis d'Emergència Mêdica (SEM), tot i que no va ser necessari perquè ningú va resultar ferit.

Segons els Bombers, les flames van començar en una assecadora de la bugaderia que contenia roba en el seu interior. Tot i que es van poder controlar sense que s'estenguessin a cap altra habitació de l'establiment, per precaució i pel fum que va generar l'incendi es va decidir evacuar les 227 persones que hi havia en aquell moment a les cinc plantes de l'edifici.

Una vegada els Bombers van haver apagat el foc i ventilat l'immoble, es va permetre a tothom tornar a les seves habitacions. A les dotze i deu minuts, van informar els Bombers, tothom havia pogut tornar.

L'hotel, situat davant de mar i que va reobrir fa uns mesos després que el comprés i rehabilités el grup Rosa dels Vents, està situat en un punt molt concorregut de gent, ja que es troba en el passeig que enllaça el nucli històric i Riells. Per això, els treballs d'extinció van generar expectació entre la gent que passejava.